torstai 17. toukokuuta 2012

Yyteri puolimaraton

Ilmoittauduin juuri äsken Yyterin puolimaratonille, joka järjestetään tulevana lauantaina. Kurkku on ollut tässä pari päivää kipeä, mutta muuten on ollut ok olo. Johtunee kai siitepölystä. No mutta kuitenkin: Poria kohti lauantaina Niinan kanssa.

http://www.porinkuntoilijat.fi/images/stories/Yyteri_maraton/YM-reitti.jpg
Reittikartta

Juoksu on jäänyt kevään aikana tosi vähiin mutta uskon, toivon ja luotan, että peruskuntoa riitää. Kahvakuula ja crossfit ovat varmasti luoneet hyvää pohjaa... Tavoitteenani on kuitenkin vain päästä maaliin. Ekan kilometrin aikana tiedän, millä fiiliksillä juoksu menee. 

Jaloissa painaa tiistaina tekemäni UKK -kävelytesti työpaikan virkistyspäivässä. Harmittaa kun se "piti" mennä tekemään, nyt on sitten sääret kipeet. :/ Testi ei muuten minun kuntoiselleni ole oikein optimaalinen. Sen mukaan minulla on keskiverto kunto. Hih! Täytynee kevään aikana käydä tekemässä vaikka Kuortaneella kunnon testit, jotka kertovat paremmin oman tasoni. 

No, näihin aatoksiin. Tämä päivä on vietetty leppoisasti sisustaen <3 ja villasukkaa kutoen. 

Ai niin, meidän Mari -lyyli pääsi tavoitteeseensa ja juoksi ensimmäisen puolikkaansa Helsingissä. Kuulumisia siitä kuullaan varmasti pian! :)
  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti