sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Treeni-into huipussa!

Viimeisestä kirjoituksestani on jo aikaa, joten päivitetään tilannetta hieman - missä siis mennään ja miten treenini ovat sujuneet. Pari viikkoa sitten kävin hakemassa oppia Tampereen CrossTraining -keskuksesta, jossa aloitin yhteistyön Jenni Puputin kanssa. Jenni on ihana persoona ja loistava tsemppari - olen siis hyvissä käsissä. Tavoitteenani on siis muokata jalkoja, oppia punnertamaan kunnolla ("äijä" -tyyliin, ei polvet maassa), löytää voimaa leuanvetoihin sekä saada liikkuvuutta ja ketteryyttä.

Faster, harder, stronger!Ohjelmassani on nyt kolme salitreeniä/vko ja pari kehonpainotreeniä eli omalla kropalla tehtäviä lihaskunto- ja liikkuvuusliikkeitä. Lisäksi Pulssin X-fit ja oma kahvakuulatuntini ovat mukana ohjelmassa. Mausteena päälle juoksua kerta viikkoon. 
Treenaaminen on lähtenyt hyvin matkaan ja intoa riittää. Aikatauluttaminen on onnistunut yllättävän hyvin ja salitreeneille on aina löytynyt tilaa kalenterista. 

Tänä viikonloppuna olin Vierumäellä Aikuisten painonnosto- ja kahvakuulaleirillä. Ajatuksia siitä laitan hetikohtapian ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti