tiistai 3. huhtikuuta 2012

Upside down

Ostin pääsiäislukemiseksi uusimman ProBody -lehden. Noh, se on jo luettu ;) Lehti oli minulle uusi tuttavuus, vaikka se on ilmestynyt jo viitisen vuotta. Lehti keskittyy toiminnalliseen harjoitteluun, kuntosaliharjoitteluun ja ravitsemukseen. Se taitaa olla nyt ihan oikeesti menoa toiminnallisen harjoittelun suuntaan, goodbye pumpit ja spinnit... Puntaroin muuten kahden lehden välillä - otanko Avotakan vai tämän ja näin kävi... (ja tämä onkin muuten aika iso juttu) ;)

Kuva lainassa www.probody.fi
Lehdessä oli pari juttua, mistä erityisesti pidin. Toiminnallisen harjoittelun osiossa, otsakkeella "Levyllinen treeniä" opastettiin viiteen liikkeeseen pelkän levypainon avulla. Mietin, että osan liikkeistä pystyy varmasti tekemään kahvakuulallakin (levypaino kun ei vielä kuulu meidän kodin jumppavälineistöön) Katsotaan miten Lyylin käy! ;) Perästä kuuluu.

Lehdessä oli myös Kati Kiurun kolumni "Ei aina täysillä". Siinä puhuttiin mm. käsillä seisomisesta, mikä oli aika hauska sattuma - mietin viime viikolla, että "kehtaisinkohan" kokeilla käsillä seisontaa? ;)

Kati kirjoitti näin:

"Opettelin käsilläseisonnan uudestaan nelisen vuotta sitten. Siihen meni aikaa puoli vuotta, mutta se on niin tehokas liike koko vartalolle, että siihen kannatti uhrata aikaa ja energiaa."

Taidanpa tietää mitä teen pääsiäisenä. Just sopivaa touhua, mitä voi anoppilassa tehdä! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti