torstai 1. maaliskuuta 2012

ravintoa

Olen mennyt itseeni,
ja tarkkailut ruokavaliotani samalla kun olen lukenut Kaisa Jaakkolan Hormonidietti kirjaa. Jota voin suositella lämpimästi.

Huomiot ovat mm. seuraavat:
Napsin salakavalasti päivän mittaan aika paljon turhaa energiaa; keksejä, karkkia yms. höttöä.
Leipää katoaa etenkin iltaisin, kun lapset ovat nukkumassa- puolihuomaamattomasti telkkarin ääressä. Loistavaa, vai mitä!

Proteiinia tulee lounaalla samoin kuin kasviksia.
Iltaisin on hankalampaa välttää turhia hiilareita.
Mielestäni omalle kropalleni ovat ok esim. jälkiuunileipä (kohtuudella), pieni määrä perunaa yms. Mutta näiden määrien kanssa helposti karkaa mopo käsistä...
Pasta on suuri  heikkouteni, sitä ei voi ottaa vain pientä määrää. Joten siitä on helpompi totaalikieltäytyä, kuin syödä itsensä ähkyyn. Tarkoitukseni ei ole karpata, vaan välttää älyttömän turvonnutta oloa, jonka huomaan saavani etenkin vaaleista jauhoista..

Kirjan ja Kaisa Jaakkolan blogin innoittamana, tilasin iHerbistä vihreää jauhetta, lisättäväksi esim. smootiehin. Sillä huomasin, että vihreitä kasviksia en luultavasti saa riittävästi, joten olkoon tämä huomaamaton tapa saada niitä ravintooni:

Kuva iHerbin sivulta, tämän tuotteen kohtaan pääset painamalla "vihreäjauhe" linkkiä


Inositol jauhetta, josta Kaisa muiden tilaamieni tuotteiden lisäksi kirjoitti täällä. Katotaan onko sillä mitään tehoja ;) Lue lisää täältä , vaikutuksia pitäisi olla mm. makeanhimoon, PMS-hirvityksille, katsotaan miten tehoaa ;)Sekä magnesiumia
tämänkin kuvan lähde iHerb


mukava nähdä onko vaikutusta ns. tavalliseen magnesiumiin nähden, josta jalkani ovat riippuvaisia. Ilman magnesiumia saan öisin valtavia suonenvetoja. Samalla tuntuu, että magnesium takaa paremman yöunen ja pitää niskat rennompina.

Jos haluat tätä väylää kokeilla ostamiseen niin syötä tilauksessasi alennuskoodin SIV357, tällöin saat ensimmäisestä tilauksestasi $5 alennuksen!
Postikulut olivat ilmaiset kun tilaus oli yli 40$, muistathan tilatessa 45€ rajan jonka yli mennessä tilaus ilmeisimmin tulee tullin kautta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti