lauantai 21. tammikuuta 2012

Lenkkipolkujen varrelta (vol 1)

Matkustan töiden vuosi aika paljon ja lenkkikengät kulkevat melkeinpä aina mukanani. Uusiin paikkoihin on helppo tutustua ja kaupungeista löytää paremmin jännittäviä paikkoja. Oma suosikkini löytyy kotinurkilta, Seinäjoen Heikkilänmäeltä. Parasta on se, että pääsen pois kaupungista - keskelle maaseudun rauhaa.

Heikkilänmäki.
Toiseksi eniten pidän Tukholmasta. Kokeilepa tehdä joskus niin, että otatkin juoksukengät mukaan kun teet "päivä Tukholmassa risteilyn". Sen sijaan, että menisit kiertelemään Vanhan kaupungin putiikkeihin (vaikka nekin ovat kyllä ihania <3) laita lenkkarit jalkaan, kääräise kartta taskuun ja lähde lenkille. Suosittelen! Jos saavut Silja Linella on Djurgården ihan nurkan takana. Jos taasen kuljet Viking Linella, voit tehdä noin 15km lenkin ylittämällä Västerbron sillan.

Kuva viime vuoden keväältä, jolloin kävin psyykkaamassa itseni Västerbron sillalla tulevaa maratonia varten.
Tukholman maratonia voin vain lämpimästi suositella. Järjestelyt pelaavat hyvin ja matkalla on paljon kaunista katseltavaa. :)

Tässä myös kuvia viime kesältä, Amsterdamista. Keski-Euroopan kaupungeista löytyy ihania puistoja joissa hymy karkaa huulille ja juoksu on ihanan kevyttä.

Vondelpark, Amsterdam.

Eli, neuvoni on tämä: aina kun lähdet matkalle, ota lenkkivermeet mukaan! You never know what's behind the corner! ;)1 kommentti: